//
you're reading...
Uncategorized

Where is my mind?


Separarea sufletului de trup intr-un mod cel putin straniu dar nu indeajuns de bizar incat sa devina ciudat ce face multi oameni sa planga mai ales pe acelea care tineau la persoana in cauza , sufletul se poate reincarna sau poate bantui lumea reala sau poate ajunge in rai sau in iad , cum vrea sufletul (ideea e ca esti liber).

Poate fi amuzant in unele cazuri , spre exemplu te poti separa de corp cand stai pe tron si te scremi prea tare si iti explodeaza un vas de sange intracranian.Da , sunt si cazuri din acestea.Persoanele grase sunt mult mai predispuse la procese de separare amuzante decat persoanele normale.
Personalitatea , talentele , capacitatea de a vorbi , descrie , simti , desena , canta si de a avea sperante pier ca si cum nu le-ai fi avut niciodata.In unele cazuri sufletele nu-si dau seama ca au parasit corpul decat dupa ce vad ca lumea ii ignora.Cunoscutii plang si jeluiesc dar si asta le va trece intr-un final , nici macar o memorie nu vei mai fi.Poate candva , o batranica iti va pune flori la mormant iar tu te vei uita de pe un nor rece la petalele rosii si vei observa lacrimile ei si iti amintesti de vremurile cand inima chiar ti se putea inmuia si o puteai simti cum bate , dar acum nici macar sa speri la o noua bataie de inima nu poti.
Ti se ofera un trup pentru a incerca sa devii nemuritor. Nemurirea fizica nu exista , trupul ti se va usca odata si va cadea oricat ai incerca sa il tii viu.Dai din sufletul tau altora , insufletesti ceva , esti nemuritor. Dai din tine pentru altceva , dai din tine pentru altcineva , pana la consumare.
“Your feet in the air and head on the ground , try this trick and spin it , yea.”
Advertisements

About Cheez

Everyday normal guy.

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: