//
you're reading...
Uncategorized

Grounded!


Myea , sunt pedepsit.Fara net , fara jocuri , fara iesiri in oras.Si totul din cauza scolii… note mici mici la info si mate.Oh well asta e , in momentu asta tata se duce sa-mi scoata routerul din priza si sa il ascunda.

Mda , asta e , am facut-o cu mana mea pentru ca nu am invatat , fuck the consequenceeees , they suck!Da si s-ar putea nici sa nu merg in tabara de la Bran din vacanta dintre semestre , my life is screwed…
Pedeapsa e pe termen nelimitat ( 😦 ) , well , poate asa ma pun putin cu burta pe carte (slabe sanse , dar voi incerca). De semestrul viitor ma apuc de meditatii la desen (hopefully cu un prof din Bucale , asta daca le demonstrez alor mei ca invat…) si poate dintr-a 11a voi fi un fericit elev al liceului de arte Regina Maria din Constanta 🙂 dar drumul e lung si plin de hopuri pana la finiş…dar… incercarea moarte n-are asa-i?
Ah si aveam doar o luna de Warhammer , fuck , si nu am voie sa ma mai joc…Cum i-am zis si lui Sombrerito… dupa ce imi expira Warhammer ma apuc de Guild Wars (ffs joc pe retail si nu are plata lunara!) si strang bani sa-mi iau si singurele 2 expansionuri pe care nu le am , Profecies si Eye of the North.
Pai dragilor , pana imi recapat netu si viata inapoi , il las pe Wolfie sa se ocupe de toate treburile blogului , probabil va mai scrie niste povestiri scurte , btw s-a apucat si el de desenat , are nevoie de exercitiu dar pot spune ca e bun pentru un incepator.
I’m gonna enjoy the quality time with myself… not..

Cya soon (hopefully),
Cheez.

Advertisements

About Cheez

Everyday normal guy.

Discussion

3 thoughts on “Grounded!

  1. Ce viata de cacat si ce liceu de cacat si ce profi de cacat(in special stim-noi-cine) si ce parinti de cacat ca nu te lasa sa te mute unde vrei tu. Esti cam in aceeasi situatie ca mine.

    Posted by Anonymous | March 16, 2010, 19:40
  2. Da mah chiar e de cacat totul(stim noi)

    Posted by Anonymous | March 19, 2010, 21:42
  3. Ia uite, anonimi! (mă refer la ultimii doi)

    Posted by Wolfie Fjordstrøm | March 21, 2010, 10:55

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: