//
you're reading...
Ganduri absolut random, Jurnal de bord

Incertitudinea , cauzele si urmarile ei , sau pur si simplu “Habar n-am”-ismul


Probabil ca pe casa scarii , daca la etajul 3 nu ar mirosi a peste prajit si la etajul 4 a parfum as fi sigur de ce alegeri vreau sa fac.Probabil ca daca nu as fi fost trist vreodata nu m-as fi apucat de fumat.Probabil daca nu gandeam eram mai fericit , deci nu m-as fi apucat vreodata de fumat.Probabil daca tata s-ar lua tot timpul de mine cand vin ametit acasa nu as mai bea.Probabil ca daca nu s-ar lua de mine cand vin ametit acasa as fi baut ca un porc in fiecare seara.Dar nu e niciodata la fel , cand se ia , cand nu se ia.Probabil ca daca ar fi fost de acord cu faptul ca fumez m-as fi lasat.

Probabil ca daca eram un om cu coloana vertebrala solida as fi stiut de fiecare data ce clasa sa aleg in WoW.Probabil ca daca m-as fi putut impune acum as fi fost la Liceul de Arte.

Uite , daca gandesti esti nefericit , asa-i?Daca gandesti prea mult iti inchipui toate caile vietii pe care le-ai fi putut urma , doar daca faceai un lucru , o mica chestie , o mica atentie catre destin care il va misca in alta directie.Insa nu ai putut fi atat de spontan incat sa iti dirijezi viata in directia dorita la secunda aceea definitorie ,in care erai cat se poate de cert , zic “secunda aceea” pentru ca nu poti fi suta in suta cert mai mult de o clipa , si chiar daca ai fi facut acel lucru , probabil ca acum ai fi vrut altceva , pentru ca mereu omul vrea altceva.

“Cum ar fi fost daca…” , “Probabil daca faceam aia.. ah de ce n-am facut-o” , “Ce prost sunt , trebuia sa o fac…” , toate astea sunt intrebari sau exclamatii cat se poate de retorice si comune.

Intotdeauna te-ai intrebat “cum ar fi fost daca…”.

La sfarsitul fiecarui post de genul vreau sa pun si o melodie , asa ca , this post’s soundtrack is Megadeth – Insomnia.

Advertisements

About Cheez

Everyday normal guy.

Discussion

2 thoughts on “Incertitudinea , cauzele si urmarile ei , sau pur si simplu “Habar n-am”-ismul

  1. :-?cam asa e si faza e ca oricat de bine ai fi ales si oricat de bine te-ai simti in clipa aia (intotdeauna e o clipa), imediat o sa intre gandirea in functiune si iar n-o sa fii multumit si iar de la capat:))

    Posted by daptubuleandomui | May 9, 2010, 21:13
  2. da , fute-o in gura de gandire :))

    Posted by Cheez | May 10, 2010, 16:38

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: