//
you're reading...
Jurnal de bord

Din lac in put.


Mii de oameni au scandat in Piata Victoriei ieri , tot centrul Bucurestiului a fost blocat de oamenii revoltati de noile masuri.

Se pare ca am trait degeaba revolutia de la ’89 , suntem sortiti pieirii , din pacate…Probabil ca vom ajunge ca Grecia , batai in strada si anarhie.Guvernul actual nu e capabil de nimic , prim-ministrul nu e altceva decat marioneta presedintelui iar ministrii nu sunt pusi decat prieteni sau cunostiinte de afaceri de-ale domnului presedinte.

“Sunt dispusă să mor pe străzi, poate copiii şi nepoţii mei vor avea o viaţă mai bună” , vorbele unei femei participante la protest.

Voi cita de pe MediaFax:

Aproximativ 40.000 de persoane au participat la aceste proteste şi numeroşi participanţi au avertizat asupra riscului unor greve de amploare şi violenţe stradale , în cazul în care măsurile de austeritate nu sunt revizuite, notează The Irish Times, în ediţia electronică.

“Protestele vor fi mai mari decât în Grecia “, a apreciat o pensionară

Protestatarii au avut bannere pe care scria “Ne-aţi ciuruit, vă ciuruim”, “Vă informăm: gradul de suportabilitate a atins apogeul”,”România, ultimul episod”, “Vouă vă dăm 25% din salarii dacă plecaţi”, “Voi trăiţi bine, noinu, ne-aţi ciuruit” şi “Nu scapă unul”, pe acesta fiind şi o poză cu Băsescu care ţine în mâini o mitralieră şi ţinteşte spre câţiva oameni.

Sindicaliştii au ameninţat că pe 31 mai intră în grevă şi că blochează Piaţa Victoriei.

Grav… ne-am impuscat conducatorul , suntem condamnati la asa ceva , ne invartim in juru cozii si nimeni nu e capabil sa faca ceva concret…””Bine ati venit in Romania , sunteti cu 20 de ani in urma.”

Advertisements

About Cheez

Everyday normal guy.

Discussion

2 thoughts on “Din lac in put.

  1. frate toti care au fost pana acum au facut la fel(asta e structura lichelelor din guvern) si n-are dc sa moara nimeni pt copii k daca vor un trai mai bun sa plece in alta parte.oricum peste tot e la fel, astea sunt generate de porci imputiti ca cei care au generat criza din 30

    Posted by daptubuleandomui | May 20, 2010, 22:14
    • Pai cam asa e , cam toti sunt la fel…Toti fura pana la urma , dar nu toti o fac ATAT de evident…Uite-te la PSD , Mazare fura si tot fura dar a facut si destule lucruri bune in Constanta…Astia.. au furat si iar au furat si acum numai au de unde.

      Posted by Cheez | May 27, 2010, 08:53

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: