//
you're reading...
Jurnal de bord, Uncategorized

Revolution?


Nu ma afecteaza asa cum ii afecteaza pe ai mei eficienta guvernului si a deciziilor luate de “oamenii capabili” , ca normal , asa ar trebui sa fie daca au ajuns acolo.Insa fac si eu parte din sistem.Elev in clasa a 11-a de liceu la profil mate-info , info intensiv.Cum aş putea sa fiu mulţumit daca ministrul educaţiei işi are fiica la şcoala in strainatate?

Sunt copilul unei familii cu venituri medii.Acum , pe timp de criza, aproape ca numai avem venit.Cum aş putea sa fiu mulţumit neavand bani nici macar de o bere la sfarşit de saptamana?

Am un hobby.Pictura si desenul , vreau sa dau la o facultate de arta.Cu ce bani aş putea sa ma intreţin acolo?Cu ce bani sa-mi platesc pregatirea la desen?

Banii sunt o necesitate , o nevoie.Daca nu ii ai din start iti scad oportunitaţile şi iţi simplifici viata.Intr-un final ajungi ca in loc sa muncesti ca sa traieşti , sa traieşti ca sa muncesti pentru un colţ de paine.Viaţa simpla te face sa te gandeşti pentru ce mai traieşti daca faci atat de puţine.Te zbaţi atat ca sa iti tii coloana dreapta doar pentru a fi rupta in doua cu prima ocazie.Ei abia aşteapta sa iesi din sistem , eşti o grija in plus pentru ei.

Suntem doar cifre intr-o statistica.O coloana intr-un grafic economic.Un graunte intr-o furtuna de nisip.O picatura intr-o furtuna pe ocean.O scandura ratacita intr-un uragan.Un nume pe placuta unuia din milioanele de morminte.

Advertisements

About Cheez

Everyday normal guy.

Discussion

4 thoughts on “Revolution?

  1. Pacat ca un elev trebuie sa se gandeasca deja la asta. E trist. Parca tara asta iti taie putin din aripi inca de la inceputul carierei.

    Posted by MGS | October 14, 2010, 10:23
  2. Sistmul asta e bolnav rau de tot. E facut in asa fel incat elevii sa nu mai poata sa gandeasca, sa fie niste sclavi amarati care sa nu stie altceva decat munc si ascultare.

    C e si mai naspa e ca asa e cam peste tot.

    Posted by lalabala | November 1, 2010, 22:44

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: