//
you're reading...
Art

Adobe Photoshop CS5 , Yea baby!


Extracted from the Adobe Photoshop CS4 Windows...

Image via Wikipedia

Oh well Adobe se tin de treaba si au scos INCA un Creative Suite , al cincilea de pana acum.Stiu stiu , a aparut in Aprilie , il am din August dar abia acum scriu post despre el…Da .. imi pare rau sa stiti.

Aduce multe imbunatatiri.Nu sunt adaugate N lucruri inutile ca la alte programe sau unele tool-uri pe care nu le vei folosi vreodata , absolut tot iti va trebui odata si-odata!Bucuria de a desena ce vrei in nenumarate feluri cu nenumarate tool-uri nu a disparut , bineinteles.Doar asta e farmecul Photoshopului!

Pe parcursul ultimului an am incercat mai multe programe de desen cum ar fi Sketchbook Pro (bunicel , chiar mi-a placut) , Manga Studio 4(pentru comicuri , insa nu e deloc user friendly in opinia mea.. ) , Corel Painter XI (foarte foarte nice , dar exact ce face painter poate face si  photoshop-ul cu usurinta).Pai , Photoshop CS5 e cam toate astea la un loc.

Design-ul e la fel de gri si plicticos dar nu asta conteaza in final.Au pastrat managerul de workplace-uri ca in CS4 , o idee foarte buna care te ajuta foarte mult in cazul in care lucrezi in domenii diverse cum ar fi design si pictura digitala , care nu au nici cea mai mica tangenta.Schimbi ferestrele vizibile si toolurile importante doar cu un simplu click!

In final , il recomand (piratat .. bineinteles , nu dati banii pe asa ceva decat daca sunteti profesionisti) cu cea mai mare caldura.Program mai bun nu se poate crea in acest domeniu.Sincer , nu stiu unde gaseste Adobe loc de imbunatatiri…vedem in orice caz la CS6 ce-i mai trazneste pe astia.

Advertisements

About Cheez

Everyday normal guy.

Discussion

3 thoughts on “Adobe Photoshop CS5 , Yea baby!

  1. super … te astept sa imi trimiti ceva … poti participa cu mai multe colaje 🙂

    Posted by MS | January 5, 2011, 17:22

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: