//
you're reading...
Funny stuff, Jurnal de bord

Jingle bells…


A Wish for Christmas

Image via Wikipedia

Haaaaa , a venit si Craciunul.Alta ocazie de a cheltui bani si de a primi ceva moca.Pana la urma despre asta e Craciunu , iei cadouri ca sa primesti cadouri!

Exista , ca in orice domeniu complicat , mai multe tipuri de oameni fericiti ca vine Craciunul:

  • Oamenii neatenti la buget. Cei care spun: “Frate eu nu dau doar 2 lei pe un cadou de Craciun pentru Sulica!“Si ajung sa-si cheltuie toti banii pe cadouri date pe mai multi Sulica , insa nu primesc nimic inapoi.Probabil e o lege a lui Murphy , dai mult dar nu primesti nimic.
  • Oamenii modesti. Cei care spun:”Bai , ii iau lui Sulica o atentie mica , un fularel sau o caciulita.” Evita sa ii ia lui Sulica ce vrea cu adevarat pentru ca pur si simplu nu vor! Vor un cadou impersonal , ieftin si aproape practic pentru al nostru Sulica.
  • Oamenii entuziasmati. Cei care spun:”OMG OMG OMG ii iau asta! Ba nu! Stai! OMG OMG uite ii iau asta!!!“.Acestia intr-un final ajung sa ii ia lui Sulica o cutie de bomboane , pentru ca au avut atat de multe idei de cadou incat si le-au pierdut pe toate…
  • Oamenii atenti la detalii.Cei care spun:”Bai nu iau ceva exagerat de scump , dar sa ii placa frate!“.Analizeaza cu atentie gusturile si pasiunile lui Sulica si ii iau intradevar ce ii pofteste inimoara!

N-am o parere asa proasta despre Craciun , sa stiti.Imi place foarte mult spiritul acesta al sarbatorilor , toata lumea parca e mai buna , toata lumea mananca ca porcu , toata lumea bea ca porcu , si toata lumea vomita ca porcu razand de propria situatie! Se poate ceva mai frumos?

Advertisements

About Cheez

Everyday normal guy.

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: